• شنبه تا چهارشنبه 8:30-17 پنجشنبه 8:30-12:30
  • info@imennet.net
مشاوره رایگان 02174391800

سوئیچینگ در شبکه های کامپیوتری

برای هدایت بسته های ارسال شده در میان پورت های سیستم شبکه از سوئیچینگ در شبکه موجود استفاده می شود. داده های اطلاعاتی اغلب از یک پورت به پورت دیگر انتقال داده می شوند. در این زمینه از سیستم های متفاوتی استفاده می شود. سیستم های بدون اتصال و اتصال محور در این حوزه مورد توجه قرار دارند. تنظیم هر یک از این روش ها در سیستم شبکه های امروزی با توجه به خدمات اکتیو شبکه و با در نظر گرفتن ویژگی ها و نیازهای شبکه موجود انجام می گیرد. به همین خاطر در این خصوص باید با کارشناسان فنی مربوطه مشورت به عمل آورید. تیم ایمن نت برای اجرای بهتر این تنظیمات و راه اندازی سیستم سوئیچینگ به شما کمک می کند. 

پایه و اساس ارتباطات شبکه ای بر اساس سوئیچینگ انجام می گیرد. به همین خاطر سوئیچینگ در شبکه های کامپیوتری  از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است. در هر یک از سیستم های ارتباطی از تعداد مشخصی از سیستم سوئیچینگ استفاده شده است. در این زمینه تنها سوئیچینگ موثر نیست و سایر امکانات موجود در سیستم و استفاده بهینه از آن ها نقش کمک کننده ای ایفا می کند. 

سوئیچینگ در شبکه های کامپیوتری

Switching شبکه چیست؟

در سیستم هر شبکه ای دستگاه های مختلفی به عنوان سوییچ مشخص می شوند. وظیفه همه آن ها هدایت پیام های ارسالی است. هر سیستم سوییچ پیام ها را در دو بخش ورود و خروج قرار می دهد. انواع دستگاه های تکرار کننده، هاب، پل، مسیر یاب، دروازه های انتقال و کاربرد و… برای اجرای این وظایف در سیستم شبکه مورد استفاده قرار می گیرند. با این وجود مفهوم کلی سوییچینگ شبکه به هیچ فرایند نرم افزاری و سخت افزاری مربوط نمی شود. کلیه داده ها و پیام های انتقال داده شده در این سیستم دارای هویت مشخصی هستند که در سیستم شبکه تعریف شده اند.

در فرایند سوییچینگ انواع دستگاه ها در سیستم شبکه به هم متصل می شوند. کامپیوتر، مسیریاب ها، دوربین های مداربسته و… در این سیستم به هم متصل شده و برای دستیابی به اهداف شبکه مورد نظر به کار می روند. به همین خاطر استفاده از این سیستم یکی از اساسی ترین نیازهای شبکه ای به شمار می رود. برای راه اندازی استاندارد این سیستم و تنظیمات مربوط به آن می توانید از کارشناسان تیم ایمن نت کمک بگیرید. 

دسته بندی سوئیچینگ در شبکه های کامپیوتری 

سوییچینگ ارتباط غیر اتصال گرا:

در این سیستم سوییچ داده ها بر اساس جداول موجود در سیستم شبکه ارسال می شوند. در این سیستم ارسال پیام های تایید کاملا اختیاری است و عملکرد handshaking پیش از اجرای این فرایند انجام نمی شود. این روش انتقال داده در شبکه های بسته بیشتر مورد استفاده قرار می گیرد. این نوع ارتباط را با نام cl نیز در سیستم شبکه ها می شناسند. عدم هماهنگی قبلی برای انتقال داده ها در این سیستم سوییچ از ویژگی های مهم و اساسی آن به شمار می رود.

بسته های ارسالی در این سیستم با نام دیتاگرام شناخته می شوند. در سیستم هر شبکه ای بسته به نیازهای سازمان و کسب و کار مربوطه از هر یک از این سیستم های سوییچ استفاده می شود. ایمن نت با ارزیابی وضعیت شبکه موجود بهترین دسته بندی سوییچینگ را برای کاربران انتخاب می کند.  

سوییچینگ ارتباط اتصال گرا:

در خصوص استفاده از این دسته بندی سوییچینگ، برای اتصال داده ها در ساختار شبکه باید به برخی زیرساخت ها دقت داشته باشید. در این زمینه از یک مدار آنالوگ در مسیر ارسال داده ها استفاده می شود؛ به این ترتیب پیش از رسیدن داده ها به مقصد مورد نظر وارد مدار آنالوگ در میان دو نقطه می شوند. در ادامه داده های مذکور بر روی مدار آنالوگ ارسال می شوند. هر یک از این مدارها به اختیار از بین می روند یا برای کاربردهای بعدی مورد استفاده قرار می گیرند. به جز این دسته بندی های مهم، روش های اجرای، نوع و مدل سیستم سوییچ و… نیز این سیستم را تحت تاثیر قرار داده و عملکرد آن را دگرگون می کند. 

انواع سوئیچینگ شبکه

تکنیک های سوییچینگ دسته بندی های گوناگونی دارند و هر یک از آن ها برای برخی شبکه ها به کار می روند. بر اساس تکنیک های به کار رفته در این سیستم، انواع مختلفی از آن ها پدید آمده اند و هر یک مزایا و معایب خاص خود را به همراه دارند. در این سیستم از سوییچینگ های مداری، بسته و پیام استفاده می شود که مشخصات فنی و تکنیکی هر یک با هم متفاوت است. در ادامه به تشریح هر یک از این سیستم های سوییچینگ در شبکه های امروزی می پردازیم.

سوییچینگ پیامی

سوییچینگ پیام با پهنای باند بهینه تری در اختیار کاربران قرار می گیرد. این سیستم از ایجاد ازدحام در شبکه پیشگیری می کند. به همین خاطر در سازمان ها و کسب و کارهای شلوغ و پرازدحام از این سیستم استفاده می شود. با استفاده از این قابلیت ارسال پیام ها با اندازه دلخواه انجام می گیرد. در این سیستم نرخ ارسال فرستنده و گیرنده یکسان نخواهد بود و تنظیماتی در این حوزه انجام می شود. برای استفاده از این سیستم با کارشناسان مجموعه ایمن نت مشورت به عمل آورید. اگر به پشتیبانی شبکه نیاز دارید، همراه شما هستند

سوییچینگ بسته ای

سوییچینگ بسته یکی از سیستم های مخصوص شبکه های مشترک است. انعطاف پذیری قابل توجه این سیستم ها یکی از مهمترین مزایای آن ها به شمار می رود. در این سیستم دستگاه هایی با سرعت عمل متفاوت می توانند با هم ارتباط برقرار کنید. در این سیستم سوییچ خرابی تلفن تاثیری نخواهد داشت و خللی در روند عملکرد سیستم شبکه و انتقال داده ها در آن به وجود نمی آورد. حتی در صورت بروز قطعی در تلفن، ایمیل ها و پیامک ها همچنان برای کاربران ارسال می شوند. البته این روش زمان تحویل پیام ها را از گیرنده به فرستنده کمی طولانی تر می کند.

سوییچینگ مداری

 سوییچینگ مداری شبکه نیز یکی از روش های مهم در انتقال داده ها به شمار می رود. در این سیستم ایمنی بیشتری برای انتقال داده ها برقرار می شود و امکان دسترسی عوامل بیگانه را به حداقل می رساند. کیفیت اتصال در این روش بسیار بالاتر از سایر روش ها است و سرعت عمل اجرای انتقال داده ها نیز بیشتر خواهد بود. جریان داده ها در این سیستم سوییچینگ بدون تاخیر انجام می شود. به همین خاطر در سازمان ها و کسب و کارهای مهم از این نوع سوییچینگ استفاده می کنند. 

مزایای سوئیچینگ در شبکه های کامپیوتری

کارشناسان
  • جهت دریافت اطلاعات بیشتر تماس بگیرید
02188970170

روش های اجرای سوئیچینگ در شبکه

Store and forward:

 این روش اغلب برای شبکه های محلی مورد استفاده قرار می گیرد و یکی از ساده ترین روش های اجرای سیستم سوییچینگ محسوب می شود. با به کارگیری آن خطاهای موجود در داده ها نیز ارزیابی می شوند.  

Cut Through:

در این روش با خواندن بخش هایی از داده اولیه آدرس مقصد مربوطه تشخیص داده می شود. در این سیستم تنها بخش های فریم اولیه بررسی می شوند.

Fragment Free:

این روش با نام رانت لس نیز معرفی می شود. عملکرد آن تاحدودی مشابه با Cut Through است و در زمینه درک مقصد با همین روش عمل می کند. 

روش های اجرای سوئیچینگ در شبکه

معایب سوئیچینگ در شبکه های کامپیوتری

  از معایب سوییچینگ پیام می توان به تاخیرهای زمانی موجود در سیستم اشاره کرد.

در برخی از این سیستم ها تغییر پیام در پخش رسانه و برنامه ها به صورت همزمان کار نکرده و محدودیت هایی برای کاربران به وجود می آورد.

زمان تحویل پیام ها در سیستم سوییچینگ بسته طولانی تر است و برای انتقال پیام های سنگین این میزان تاخیر افزایش می یابد.

 در سیستم سوییچینگ مداری از یک کانال مجزا تنها برای ترافیک شبکه استفاده می شود و کارایی دیگری ندارد.

 در برخی از سیستم های سوییچ پیش از تبادل اطلاعات زمان زیادی صرف برقراری ارتباط در سیستم خواهد شد.

 با به کارگیری خدمات تیم ایمن نت از اختلالات موجود در سیستم های سوییچینگ، هزینه ها تا حد قابل توجهی پیشگیری خواهید کرد. 

پشتیبانی 24 ساعته
گارانتی خدمات
تیم متخصص حرفه ای
بهترین قیمت ممکن
تنوع و تعدد پروژه ها
دارای تجربه و قدمت
قرارداد حقوقی شفاف
شفافیت مالی
ثبت درخواست خدمات
درخواست مشاوره
نظرات کاربران

اطلاعات تماس

میدان فاطمی خیابان گمنام بین ششم و هفتم پلاک ۳۴ واحد ۳

02174391800 09128581120 info@imennet.net