نظرات کاربران

- جهت دریافت اطلاعات بیشتر تماس بگیرید
خانه » پشتیبانی شبکه » مدیریت شبکه
سرعت چشمگیر پیشرفت تکنولوژی در دنیای امروز، نیاز به استفاده از سیستم های کامپیوتری و ایجاد زیرساخت های ارتباطی بین آن ها را بیش از پیش افزایش داده است.
در این میان، حضور ادمین و مدیر شبکه نقش حیاتی در مدیریت و نگهداری ارتباطات شبکه های کامپیوتری ایفا می کند.مدیریت شبکه مسئولیت های کلیدی در این حوزه بر عهده دارد و وجود آن برای بهبود عملکرد و پایداری شبکه ضروری است.
برای انتخاب یک مدیر شبکه Network Administrator، از مهارت های متخصصان حوزه آی تی IT بهره گرفته می شود. این فرد وظیفه طراحی، پیاده سازی و نگهداری زیرساخت های شبکه را بر عهده دارد.
Network Administrator باید با تمامی نرم افزارها و سخت افزارهای مربوط به شبکه آشنا باشد و از جدید ترین ابزارها و فناوری ها برای بهینه سازی و مدیریت شبکه استفاده کند.
مدیریت شبکه یا NMS که مخفف Network Management System است ، بر برقراری ارتباطی سیستم های یک شبکه نظارت دارد و در این زمینه ایفای نقش می کند. برقراری ارتباط بدون نقص و خطا بین سیستم های کامپیوتری و نظارت بر کارکرد کلی آن ها در طولانی مدت از بروز هر گونه مشکل در سیستم پیشگیری کرده و خسارات مربوط به این حوزه را به حداقل می رساند. یک مدیر کارآمد، هر گونه مشکل در این سیستم ها را زیر نظر دارد و از تشدید آسیب های وارده پیشگیری می کند.
قطعاتی مانند روترها، سوییچ ها و… در هر شبکه فعال باید به صورت مداوم چک و آنالیز شوند؛ این وظایف بر عهده مدیر شبکه یا Network Administrator است که به صورت دوره ای انجام می شود. برقراری ارتباطات بدون خطا تا حد زیادی به سلامت این قطعات اولیه بستگی دارد.
ارتباط مدیران شبکه بیشتر در لایه های بالایی سخت افزاری و نرم افزاری است و ارتباط کمتری با کاربران داخلی وجود دارد. تعامل با کاربران شبکه تنها در صورت ایجاد مشکلات در سیستم انجام می گیرد.
مدیریت شبکه مسئولیت های خطیری در پشتیبانی شبکه کامپیوتری بر عهده دارد. در صورتی که کوچکترین مشکلی برای ارتباط بین دو سیستم به وجود بیاید، خسارات جبران ناپذیر و آسیب های جدی به کل مجموعه وارد خواهد شد که گاها جبران ناپذیر هستند. با در نظر گرفتن این موارد، حضور یک مدیر کاردان و باتجربه برای رسیدگی به امور شبکه و اجرای بی نقص امور اهمیت دارد. برخی از دلایل اهمیت مدیریت شبکه های کامپیوتری از قرار زیر هستند:
مدیریت شبکه مشکلات ارتباطی بین سیستم ها را به خوبی پیگیری می کند؛ به این ترتیب با حضور این مدیران، مسئولین اصلی مجموعه نیازی به رسیدگی به این امور ندارند و با خیال راحت به اهداف بزرگتر شرکت و سازمان می پردازند.
مدیریت شبکه هزینه های قابل پیش بینی موجود را به حداقل می رساند و کمک گرفتن از آن ها مزایای مالی و اقتصادی بی شماری برای شرکت ها و سازمان ها به همراه دارد.
شبکه ای که زیر نظر متخصصین این حوزه به خوبی نگهداری شود، قابلیت اتصال باکیفیتی دارد و بدون تاخیر در دسترس کارمندان و زیر مجموعه های ارتباطی قرار می گیرد.
به جرعت می توان گفت که بخش مهمی از امنیت شبکه موجود به حضور مدیران شبکه مربوط می شود.
جهت دریافت مشاوره توسط کارشناسان فنی ایمن نت لطفا اطلاعات زیر را تکمیل نمایید:
فیلد های "الزامی" اجباری هستند
سیستم های مدیریت شبکه از چند بخش اساسی تشکیل می شوند که همه آن ها وظایف مشخصی دارند و عمدتا برای بهبود ارتباطات بین سیستم ها مورد استفاده قرار می گیرند. در این زمینه 4 عنصر زیر دخالت دارند:
برای ارزیابی بهتر بخش مدیریت شبکه باید به وظایف این سیستم نیز توجه داشته باشید. وظایف مدیر شبکه دسته بندی های گوناگونی دارد که هر یک از آن ها اهمیت زیادی برای مجموعه مربوطه خواهد داشت. برخی از مهمترین وظایف این مدیران به شرح زیر هستند:
یک مدیر شبکه با تجربه پیش از هر چیز بر مدیریت امنیت سیستم تاکید دارد. امنیت دستگاه ها و داده های موجود در شبکه در نهایت به امنیت کسب و کار اطلاعات حساس آن می انجامد. در این زمینه از 6 فرایند امنیتی برای رسیدن به نتیجه ایده آل استفاده می شود؛ خط مشی، استراتژی، آگاهی، دسترسی، نظارت، انطباق و… از اساسی ترین نیازهای امنیتی شبکه محسوب می شوند که باید در این سیستم به درستی اجرا شوند.
با استفاده از خدمات مدیریت شبکه، بلایای طبیعی، قطعی برق و حملات سایبری، هیچ آسیبی به امنیت شبکه و اتصالات موجود وارد نخواهند کرد.
یکی دیگر از مهمترین وظایف بخش مدیریت شبکه، مدیریت پیکربندی اجزای موجود است که با حساسیت بالای متخصص فناوری انجام می گیرد. با پیکربندی درست و اصولی اجزا، سیستم ها بدون بروز مشکل به عملکرد اصلی خود می پردازند.
در این زمینه هیچ رویکرد یکسانی وجود ندارد و هر شرکت و سازمانی بر اساس نحوه کار خود، پیکربندی اجزا را انجام می دهد. استراتژی پیکربندی اصولی، کارایی کلی سیستم را بهبود می بخشد و از بروز هر گونه ریسک در این حوزه پیشگیری خواهد کرد.
در بخش بعدی از مدیریت شبکه، مدیریت حسابداری مورد ارزیابی قرار می گیرد که به منابع موجود در سیستم مربوط می شود. این خدمات تراکم شبکه را کاهش می دهند و با انجام مستند سازی کلیه اطلاعات تکمیل خواهند شد. در این مرحله مدیریت هزینه های موجود در شبکه با دقت بالا انجام می گیرد. به همین خاطر حضور مدیران شبکه تا حد قابل توجهی سبب صرفه جویی در هزینه های جاری خواهد شد.
از وظایف خطیر مدیریت شبکه می توان به مدیریت بخش اجرایی اشاره کرد که برای بهبود عملکرد اجرایی کل سیستم مورد توجه قرار می گیرد. مدیریت شبکه در این بخش تلاش می کند که بیشترین بهره وری از کارکنان شبکه دست یابد. به این ترتیب عملکرد کلی سیستم ارتقا می یابد.
مدیریت شبکه های کامپیوتری بر اساس چارچوب ها و استانداردهای مختلفی انجام می شود که توسط سازمان های معتبر جهانی مانند ISO، IEEE، ITU-T، IETF و AXELOS توسعه داده شده اند. این استانداردها برای بهینه سازی، امنیت، نظارت، کنترل و مدیریت خدمات شبکه مورد استفاده قرار می گیرند:
مدیریت شبکه با استفاده از نرم افزارهای مانیتورینگ شبکه با کیفیت بیشتری انجام می شود. شما می توانید برای پیشبرد بهتر کارها از یکی از این نرم افزارها استفاده کنید:
یک ابزار مانیتورینگ شبکه مبتنی بر وب است که برای نظارت بر ترافیک شبکه و ارائه گزارشات، مورد استفاده قرار میگیرد.
نرم افزار مانیتورینگ PRTG با رابط کاربری ساده و قابلیت های پیشرفته و قدرت مانیتورینگ سریع و دقیقی دارد.
نرم افزار SolarWinds که از انواع پروتکل های SNMP ،WMI ،ICMP و... پشتیبانی می کند و قابلیت های پیشرفته ای در این زمینه دارد.
Nagios که به سهولت بر اساس نیازهای کاربران سفارشی سازی می شود. پیکربندی ساده یکی از مهمترین مزایای آن است.
OpManager به عنوان یکی از ابزارهای جامع نظارتی بر سیستم شبکه معرفی می شود که کارایی قابل قبولی در این زمینه دارد.
نرم افزار Zabbix که اطلاعات را به خوبی از منابع مربوطه دریافت می کند و توانایی نظارت بر شبکه های پیچیده را دارد.
قابلیت های یک مدیر حرفه ای به شما کمک می کند که شبکه کارآمدتری داشته باشید و بدون کوچکترین مشکلی از قابلیت های آن استفاده کنید. در این زمینه ابزارهای تحلیلی و نرم افزارهای متعددی مورد استفاده قرار می گیرند که هر یک از آن ها بر روند مدیریت شبکه تاثیرگذار خواهند بود. یک مدیر شبکه همواره در مسیر کار خود با چالش هایی روبرو می شود که باید توانایی حل و فصل آن ها را نیز داشته باشد.
شرکت ایمن شبکه هوشمند با تجربه 18 ساله و استفاده از برترین کارشناسان و متخصصان شبکه به عنوان یک شرکت پیمانکار خدمات شبکه آماده همکاری با سازمان ها، ارگانی های دولتی، شرکت های کوچک و بزرگ در زمینه پشتیبانی شبکه می باشد.
جهت دریافت مشاوره توسط کارشناسان فنی ایمن نت لطفا اطلاعات زیر را تکمیل نمایید:
فیلد های "الزامی" اجباری هستند
ما کلیه خدمات مربوط به شبکه کامپیوتری را از صفر تا صد به مشتریان خود ارائه می کنیم تا مدیران شرکت دیگر هیچ وقتی را بابت امور انفورماتیک و کامپیوتر نگذارند و همه چیز به صورت خودکار و طبق برنامه ریزی های انجام شده پیش برود.
طیف وسیعی از کسب و کارهای تولیدی، بازرگانی و خدماتی مشتری ما هستند.
اطلاعات تماس مشتریان ما در هر زمان که اراده کنید در اختیار شما قرار میگیرد تا تعهد و کیفیت خدمات ما را از آنها جویا شوید.
تعیین قیمت برای قرارداد پشتیبانی شبکه به پکیچ های از پیش تعیین شده غیر حرفه ای و نا ممکن است. چرا که شبکه های کامپیوتری بسته به کارایی که مجموعه مورد نظر دارد، تجهیزات و امکانات و ویژگیها و نیازهای خود را دارد که حتما باید قبل از ارائه قیمت بررسی شود. پس از بازدید از مجموعه شما، بررسی و گفتوگو با کارفرما صورت با نگاه به عوامل بالا می توان تعرفه قرارداد پشتیبانی شبکه برای یک مجموعه را اعلام نمود.
از مزیت های کار کردن با اشخاص حقوقی رعایت اصول و طبقه بندی اطلاعات می باشد که ما به شما در قبال آن ها تعهد می دهیم و حتی کارشناسان ما به جز سر پرست آن واحد به بسیاری از اطلاعات و رمز های عبور مهم و حساس دسترسی ندارند.
شماره تماس کارشناس شبکه در اختیار شما قرار میگیرد تا اگر خارج از ساعات اداری هم مشکلی پیش آمد بتوانید به سرعت به کارشناس دسترسی داشته باشید و در کمترین زمان مشکل حل شود. این سرویس به عنوان خدمات ۲۴×۷ شناخته شده و امری ضروری در دریافت پشتیبانی شبکه است.
میدان فاطمی خیابان گمنام بین ششم و هفتم پلاک ۳۴ واحد ۳
02174391800 09128581120 [email protected]