- جهت دریافت اطلاعات بیشتر تماس بگیرید
- شنبه تا چهارشنبه 8:30-17 پنجشنبه 8:30-12:30
- info@imennet.net
خانه » خدمات پسیو شبکه » اجرای چاه ارت
برخورد ولتاژهای بالای برقی با ساختمان های امروزی مانند برخورد صاعقه، مشکلات جدی و خطرسازی به وجود می آورد. برای خنثی شدن این جریان برق بالا باید حتما از چاه ارت در فضای ساختمان استفاده شود. زمانی که دستگاه های الکتریکی به چاه ارت متصل شوند،
این مشکلات به کلی از بین می روند و برخورد ولتاژهای بالا خطری به وجود نمی آورد. جریان الکتریکی همواره تمایل به پیمودن مسیری با میزان مقاومت کمتر است. به همین سبب اجرای چاه ارت با میزان مقاومت پایین در ساختمان های امروزی با تجهیزات برقی خاص انجام می شود. اجرا و راه اندازی این چاه ها با شرایط ویژه ای انجام می گیرد.اجرای چاه ارت یکی از ضروری ترین نیازهای ساختمان های امروزی است که گاها برای صرفه جویی در هزینه ها از اجرای آن در پروژه های ساختمانی پیشگیری می شود.
عدم اجرای این سیستم در ساختمان، خطرات بسیاری در محیط آشپزخانه، وسایل برقی، آسانسور و… به وجود می آورد. احتمال خرابی آسانسور در ساختمان از مهمترین فاکتورهای بی توجهی به اجرای چاه ارت در ساختمان است.
این چاه ها عمدتا در عمق زمین و با خدمات پسیو شبکه حفر می شوند و در ساختار آن ها از برخی تجهیزات مسی استفاده می کنند. در مجموعه ایمن نت ارائه خدمات اجرای چاه ارت زیر نظر متخصصین و کارشناسان حرفه ای و متبحر انجام می گیرد. به این ترتیب کیفیت حفر چاه به حد ایده آل کارفرمایان پروژه می رسد.
اگرچه سیستم ارتینگ در محیط ساختمان ریسک ایجاد بسیاری خطرات را از بین می برد؛ با این وجود در صورتی که به دستورالعمل استاندارد حفر این چاه ها توجه نشود و نکات و استانداردهای مربوط به آن انجام نگیرند، استفاده بهینه ای از این سیستم نخواهید داشت. در این بخش با دستورالعمل اجرای این چاه ها بیشتر آشنا می شوید:
در بخش اول از فرایند اجرای چاه ارت باید یک چاه با عمق 6 متری در محل مورد نظر حفر کنیم. عمق چاه در هر منطقه ای با در نظر گرفتن نوع خاک موجود، میزان رطوبت موجود در آن و… مشخص می شود. با توجه به نحوه آبیاری خاک در محل مورد نظر، عمق چاه نیز متفاوت خواهد بود.
در بخش بعدی برای استفاده از سیستم ارتینگ باید از صفحات مسی استفاده شود. این صفحات در داخل چاه قرار می گیرند. این صفحه باید 20 سانتی متر تا بخش کف چاه فاصله داشته باشد. با در نظر گرفتن این فواصل استانداردهای حفر و ارتینگ رعایت خواهند شد. صفحات مسی ارتینگ به صورت از پیش آماده شده در این فضا نصب و اجرا می شوند.
مجموعه ایمن نت با انتخاب و ارائه بهترین ابزارهای کیفی برای اجرای سیستم ارتینگ، به عنوان یکی از قابل اعتمادترین مجموعه ها در این حوزه معرفی می شود. جوش دادن سیم مسی برای اجرای سیستم ارتینگ یک مرحله اساسی است. در این زمینه باید یک سر سیم مسی بیرون از چاه قرار بگیرد و سر دیگر آن به صفحه مسی متصل باشد.
این مواد برای پر کردن چاه مورد استفاده قرار می گیرند. این مواد ترکیبی از گوگرد و نمک هستند و قدرت مقاومت خاک و زمین را به حداقل می رسانند. در نتیجه جریان الکتریکی به خوبی از چاه ارت عبور می کند. در این زمینه از لوله های پولیکا بر روی صفحه استفاده می شود. این لوله ها باید با سطح زمین یکسان باشند. در مرحله بعدی لوله ها با استفاده از سنگ ریزه پر می شوند. با رعایت این نکات امکان نفوذ آب به داخل چاه وجود دارد.
در بخش بعدی سیم مسی و صفحه مسی با استفاده از فرایند جوشکاری به هم متصل می شوند. انتهای سیم مسی در این مرحله به شینه ارت محکم می شود؛ در این زمین از کابلشو استفاده می کنند. برای این منظور باید حتما شینه در نزدیکی چاه وجود داشته باشد.
برای اطمینان از صحت عملکرد چاه حفر شده در بخش بعدی باید سیستم ارتینگ تست شود. در این زمینه از دستگاه های تستر برای بررسی کارکرد صحیح دستگاه استفاده می کنند.
اجرای چاه ارت با روش های عمقی و سطحی در محیط ساختمان انجام می پذیرد. در این میان روش عمقی در کشور ما متداول تر است و بیشتر مورد استفاده قرار می گیرد. در هر یک از این روش ها از فرایند به خصوصی برای اجرای ارتینگ استفاده می کنند. در این بخش برخی از روش های اجرای چاه ارت را مشاهده می کنید:
اجرای چاه ارت با روش عمقی اغلب در نزدیکی باغچه یا چمن انجام می گیرد و عمق چاه بین 4 تا 8 متر تعیین می شود. در این روش از میله های برقگیر و بست های مخصوص آن ها استفاده می کنند. یوبولیت و دکل های مهاری نیز از اساسی ترین اجزای به کار رفته در این چاه به شمار می روند.
یکی دیگر از روش های رایج در زمینه اجرا و راه اندازی سیستم ارتینگ، استفاده از روش های سطحی است. روش های مربوط به اجرای این سیستم شامل موارد زیر هستند:
هر یک از این روش ها با استفاده از میله های مغزی فولادی و روکش های مسی اجرا می شوند. در صورتی که ارتفاع منطقه مورد نظر از سطح دریا بالا باشد، باید از روش سطحی برای سیستم ارتینگ استفاده شود. به علاوه فاصله بین دکل ها و سایت مورد نظر نیز برای اجرای این سیستم بررسی می شود.
از این نوارها در عمق نیم متری استفاده می کنند. این سیستم ارتینگ برای انتقال جریان اضافه مورد استفاده قرار می گیرد و عمق نیم متری برای اجرای آن حفر خواهد شد. الکترود مورد استفاده در این سیستم با قطر کم در چاه های کم قرار می گیرد.
بررسی عملکرد چاه ارت برای استفاده بهتر از این قابلیت ها در محیط ساختمان اهمیت دارد. مهمترین هدف حفر و استفاده از این چاه ها، تخلیه جریان الکتریکی در محل مورد نظر است. به این ترتیب جریان های ناخواسته مشکلی در سیستم برقی ساختمان به وجود نمی آورند. با استفاده از این سیستم ها تخلیه جریان ها با عملکرد بهتری انجام می شود. در این فرایند مقاومت الکتریکی خاک منطقه مورد نظر نیز مورد توجه قرار می گیرد. خاک موجود در این نقاط به عوامل مختلفی مقاومت نشان می دهد. از میان آن ها می توان به دما، املاح معدنی، رطوبت، دانسیته و… اشاره کرد. اجرای این چاه ها در فونداسیون سازه مورد نظر انجام می گیرد که مزایای بی شماری به همراه دارد.
برای اجرای چاه ارت باید پیش از فوندانسیون و آرماتور بندی ساختمان، اقدامات لازم را انجام دهیم. در این زمینه استفاده از کول گذاری یا آرماتورهای تقویتی در محل اجرای و راه اندازی چاه ارت اهمیت دارد.
راه اندازی و اجرای پروژه چاه ارت در محیط ساختمان مزایای بی شماری به همراه دارد. برخی از مهمترین فوایدی که حفر این چاه ها در پروژه ساختمانی به همراه دارد به شرح زیر است:
نشتی جریان برق همواره به وسایل الکتریکی موجود در ساختمان آسیب می رساند. اما وجود این چاه ها از بروز آسیب به لوازم الکتریکی پیشگیری خواهد کرد. برای خنثی کردن ولتاژ برقی و جلوگیری از این آسیب دیدگی ها، یک میله فلزی در پشت بام نصب شده و جریان اضافی به زمین و سیستم ارت می رسد. استفاده از این روش برای محافظت از جان ساکنین ساختمان نیز اهمیت دارد.
از مزایای مهم اجرای چاه ارت در ساختمان ها، محافظت از جان افراد در برابر حوادث برق گرفتگی است. در صورتی که ولتاژ جریان الکتریکی در محیط افزایش یابد، بدنه وسایل برقی داخل محیط برق دار می شوند. در صورتی که هر یک از ساکنین به صورت اتفاقی به بدنه وسایل برقی دست بزنند، با خطرات جانی رو به رو میشود. پس چاه ارت، جریان برق را با مقاومت کمتر از 2 اهم عبور می دهد.
با استفاده از خدمات اجرای چاه ارت که در مجموعه ایمن نت با به روزترین استانداردها و تجهیزات کیفی انجام می گیرد، ولتاژهای اضافی موجود در محیط حذف می شوند. این ولتاژها در طولانی مدت در اثر عوامل مختلف ایجاد می شوند. وجود چاه ارت و امکانات مربوط به آن مانع از افزایش ولتاژها بیشتر از یک میزان مشخص خواهد شد.
در صورت اجرای چاه ارت مطابق با استانداردهای روز دنیا، امواج مزاحم گیرنده های رادیویی، مخابراتی و… به اشتباه در ساختمان نفوذ پیدا نکرده و مشکلی در سیستم برقی موجود به وجود نمی آورند. اجرای این سیستم برای جلوگیری از موج های RF نیز مزایای بی شماری به همراه دارد.
با استفاده از قابلیت های چاه ارت از ایجاد نویز در فضا پیشگیری می شود که عملکرد تجهیزات را در فضا تحت تاثیر قرار می دهد. وجود نویز می تواند سبب خرابی برخی لوازم الکترونیکی شود. به همین خاطر باید با استفاده از برخی راهکارها این عوامل مخرب را به حداقل رسانید.
اجرای چاه ارت خصوصیات و ویژگی های به خصوصی دارد که برای استفاده بهتر از این سیستم ها مورد توجه قرار می گیرند. با در نظر گرفتن این خصوصیات شرایط بهتری برای اجرای ارتینگ محیا خواهند شد. دستورالعمل ها و قوانین ملی تصویب شده در این حوزه در میان این خصوصیات جای می گیرند. همچنین بخش پشتیبانی شبکه نیز درخدمت شماست.
برخی از این خصوصیات و مقررات ملی به شرح زیر هستند:
اجرای چاه ارت در مجموعه ایمن نت زیر نظر نیروی کار حرفه ای و متخصص انجام می شود. با این وجود این مجموعه برای رعایت حال مشتریان و کاهش هزینه های ارتینگ ساختمان، کمترین سود را برای اجرای کار تعیین کرده اند. به این ترتیب هزینه های کار به شدت کاهش می یابند. هزینه های تعیین شده برای اجرای ارتینگ به عوامل زیر بستگی دارند:
میدان فاطمی خیابان گمنام بین ششم و هفتم پلاک ۳۴ واحد ۳
02174391800 09128581120 info@imennet.net